Uncategorized

GOD JUL!

By on desember 24, 2017

Vi i eventyrjentene.no vil takke deg for følget i året som har gått. Vi setter stor pris på at dere leser bloggen vår, deler og støtter oss i arbeidet. Bloggen ble opprettet for snart et år siden, og siden da har vi hatt godt over 30 000 unike lesere, og siden vi også vet at vi har mange faste lesere, er vi veldig godt fornøyde med dette. Håper enda flere får øynene opp for oss i året som kommer.

En spesiell takk til

Spidsbergseter

De har gitt hos husrom, deilig mat, bading og badstue. Et supert utgangspunkt for turer i Rondane og omegn. Det ble ikke oppmøte på vår guidet tur derfra i sommer pga. fryktelig dårlig vær (tror ikke vi har sett lignende regnvær på lenge), neste tur fikk samme vær og ble dermed avlyst. Men vi håper på nye muligheter i 2018, og med bedre vær.

En stor takk til Visit Lillehammer som har hatt troen på oss!

 

Dette året har vært fult av opplevelser med flotte turer. Alt fra enkle solskinnsturer, til mer krevende turer i meget dårlig vær. Vi har ledd, grått, jublet og bannet! Vi har snudd opptil flere ganger, vi har vært 50 meter fra toppen og måtte traske ned igjen, men vi har lært utrolig mye og deler våre opp og nedturer med dere. Det er ikke alltid vær, folk eller hunder spiller på lag, og det viktigste er at det er trygt og at man tar hensyn til hverandre.

Vi gleder oss til et nytt år med mange nye opplevelser i skog og mark.

Håper dere følger oss videre!

 

Vi ønsker dere alle en kjempe fin Jul og et godt Nyttår!

 

Her er det noen bilder fra noen av våre fineste stunder:

Overnattingstur på Sjusjøen

Topptur til Muen på Venabygdsfjellet

 

Nyttårstur i Gausdal Vestfjell

Sommertur i Langsua Nasjonalpark

Langsua Nasjonalpark

Topptur til Ruten i Sør-Fron kommune

Utsikt fra Ruten

Svartfjell på Venabygdsfjellet

Balbergkampan, Lillehammer

Røyslimoen i Lillehammer

Fjellskitur til Nevelfjell

Fisketur!

Fiske i Børgefjell.

Påsketur i Langsua Nasjonalpark

17. Mai tog til Galdhøpiggen

Utsikt fra 17. Mai turen til Galdhøpiggen

Sportrening med Fåberg Viltsporgruppe.

 

Myfallet på Venabygdsfjellet

Tur til Trolltunga

Trap Line Agility Storm ble en del av gjengen!

Skogstur i Lillehammer 🙂

 

Vi ses på tur i 2018!

 

TAG
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.