Hund Snørekjøring Utstyr Vintertur

Trenger du nye ski?

By on november 18, 2017

 

Vi i eventyrjentene sverger til Breidablikk med fellelås fra Åsnes <3

Svartfjell, Venabygdsfjellet

Ikke sponset

 Breidablikk er utviklet med tanke på de som bruker hund til jakt og fritid. Skien har derfor ikke stålkant.  Jaktskien har en innsving på hele 22mm, noe som samen med en myk tupp gjør skien lett å svinge. En jaktski du lett håndterer i krevende terreng og som flyter godt I snøen. En trofast følgesvenn i vinterfjellet. -Åsnes

BREIDABLIKK JAKTSKI – 15

 

 

Etter en ulykke (ikke altfor alvorlig, men skremmende nok da Luna fikk et kutt i foten) for to år siden med ski som hadde stålkanter, ble de solgt på dagen og erstattet med disse. Turene føler mye tryggere, og man trenger ikke bekymre seg for skader på hverken hunder eller dyr. Litt vanskeligere å svinge i bratte nedoverbakker, og litt dårligere feste på skareføre, men det er så verdt det! Kombiner disse skiene med fjellpulken med hundedrag og brems, så kan du ferdes hvor du vil, og så langt du vil!

 

Langsua Nasjonalpark, Gausdal

 

Vi har brukt skiene i preparerte løyper også, og dette fungerer helt OK! Men de kommer til sin rett i mer “rufsete” spor, eller på snø uten spor. Vi beholder fellene på både oppover og nedover, da de blir en naturlig brems, og lettere å holde riktig fart i forhold til hundene våre. Men mange tar fellene av nedover, og får da en mer fartsfull opplevelse 🙂

Kortfeller fra Åsnes er produsert av den renommerte felleprodusenten Coll-Tex i Sveits. Kortfeller fra Åsnes kan benyttes på alle Åsnes ski med fellefeste. Fellen er produsert i 100% Nylon for optimal slitestyrke og feste. Nylon feller egner seg utmerket til våt og tung snø. Kortfellen fra Åsnes er utstyrt med SKIN PROTECTOR som beskytter fellen mot slitasje og sikrer at fellen holder seg på skien. Ønsker man enda bedre egenskaper på fellen lønner det seg å impregnere fellene med felle impregnering, noe som også vil gi bedre glid. -Åsnes

 

Ruten, Sør-Fron

 

 

GOD TUR!

 

 

 

 

TAG
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.